Аукціон не відбувся

: BRE001-UA-20220528-55422 ID: 6291dbc7dbce3c654c42d0bc Номер лота: 14180129/5ЛП

Комплекс нежитлових будівель і споруд Кононівського паливного складу, що знаходиться за адресою: Черкаська область, Золотоніський район (Драбівський район), сщ Кононівка, вул. Привокзальна, буд.5.

Показати більше
Справа про банкрутство № 925/843/14, що розглядається господарським судом Черкаської області. Арбітражний керуючий Пилипенко Тетяна Вікторівна (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією,... Показати більше

Вся нерухомість на карті!

Переглянути
Стартова ціна лота

458 160 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

4 581,6 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

4 581,6 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна купити Комплекс нежитлових будівель і споруд Кононівського паливного складу, що знаходиться за адресою: Черкаська область, Золотоніський район (Драбівський район), сщ Кононівка, вул. Привокзальна, буд.5. за найнижчою ціною? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна взяти участь в аукціонах і вибрати самі різні пропозиції: нежитлове приміщення або частина будівлі. Комплекс нежитлових будівель і споруд Кононівського паливного складу, що знаходиться за адресою: Черкаська область, Золотоніський район (Драбівський район), сщ Кононівка, вул. Привокзальна, буд.5. наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого покупця. В розділі Продаж майна боржників у справах про банкрутство Ви можете подивитися ще багато різних варіантів таких позицій. Кожен день на сайті знаходять автомобілі чиновників. Величезний вибір позицій запропонований в кожному місті України, в тому числі в Львові.