Аукціон не відбувся

Перший повторний аукціон з продажу рухомого майна (транспортні засоби та самохідні машини) Нікопольського комунального підприємства «Нікопольтеплоенерго»

Показати більше
Справа про банкрутство (неплатоспроможність): № 904/5240/17, що перебуває в провадженні Господарського суду Дніпропетровської області. - Відомості про продавця майна (боржника): Нікопольське комунальне підприємство «Нікопольтеплоенерго» (код ЄДРПОУ... Показати більше
Стартова ціна лота

461 755,34 грн без ПДВ

Розмір кроку аукціону

4 617,55 грн без ПДВ

Гарантійний внесок

46 175,53 грн

Отримуйте інформацію першими!

Створіть власну підписку в Prozorro.sale та отримуйте інформацію в телеграм на вашому смартфоні або комп'ютері!

Підписатись

Для цього лоту доступні наступні сервіси партнерів:


Викуп "під ключ"

Фінансування

Реструктуризація

Юридичний супровід

Чи можна купити Перший повторний аукціон з продажу рухомого майна (транспортні засоби та самохідні машини) Нікопольського комунального підприємства «Нікопольтеплоенерго» за найоптимальнішою ціною? Сьогодні на сайті ТОВ "Ю.Біз" можна брати участь в торгах і вибрати найрізноманітніші пропозиції: круглий лісоматеріал ясена, оренда землі. Перший повторний аукціон з продажу рухомого майна (транспортні засоби та самохідні машини) Нікопольського комунального підприємства «Нікопольтеплоенерго» наприклад, вже виставлений на аукціон і чекає свого нового володаря. В розділі Продаж майна боржників у справах про банкрутство Ви зможете відшукати ще багато різноманітних варіантів таких позицій. Щодня тут купують нерухомість. Широкий перелік лотів надано в кожному регіоні України, в тому числі в Харкові.